Matematik

gør rede for:⌠ln(2x+1)dx = ½ (2x+1)ln(2x+1)-x-k

06. oktober 2010 af Rojan (Slettet)

Hej jeg sidder med en mat opgave, og har brug for en del hjælp med denne opg:

gør rede for:(ln(2x+1)dx = ½ (2x+1)ln(2x+1)-x-k

kan nogle af jer, ikke hjælpe med at løse opgaven? :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2010 af peter lind

Der skal formodentlig stå integraltegn i starten af formlen. Differentier højre side og vis at det er det der skal integreres på venstre side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Se svaret i den ældre tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=169370&goto=901213#901213 som nu fik pustet lidt liv i sig igen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2010 af mathon

nødvendig viden:


                ∫ ln(u)du = u·ln(u) - u + k           u>0


Skriv et svar til: gør rede for:⌠ln(2x+1)dx = ½ (2x+1)ln(2x+1)-x-k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.