Matematik

Matematik C Ø1 s. 49 - HHX

10. oktober 2010 af kroggh (Slettet) - Niveau: C-niveau

Sidder lige og skriver emne opgave og bliver helt i tvivl om Ø1 s. 49 i matematik C 3. udgave.

Nogle som har svaret til variansen?

Formel:

s2 = ∑ (xi – x)² * hi

            n
 

xi= 3622

x(gennemsnit)= 181,1

hi=20

n=20

- Jeg får det til noget helt forkert, nogle som kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2010 af peter lind

hvad er hi for en størrelse. Hvad mener du med xi=3622 ? Det er jo afhængig af hvilket i du taler om.


Svar #2
10. oktober 2010 af kroggh (Slettet)

Det er en opgave om nogle drenges højde. Alle deres højder lagt sammen giver 3622. Og hyppighed = de er 20 drenge ialt
 


Svar #3
10. oktober 2010 af kroggh (Slettet)

#1

hvad er hi for en størrelse. Hvad mener du med xi=3622 ? Det er jo afhængig af hvilket i du taler om.

Det er en opgave om nogle drenges højde. Alle deres højder lagt sammen giver 3622. Og hyppighed = de er 20 drenge ialt


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. oktober 2010 af peter lind

Så er variansen s2= ∑(xi-181,1)2/20. Tip brug regneark til beregningerne.


Svar #5
10. oktober 2010 af kroggh (Slettet)

#4

Så er variansen s2= ∑(xi-181,1)2/20. Tip brug regneark til beregningerne.

Får det til 591989,64 - Det er måske rigtig nok eller hvad?


Brugbart svar (1)

Svar #6
10. oktober 2010 af peter lind

Jeg har ikke tallene så jeg kan ikke regne det ud og vil iøvrigt heller ikke. Tallet ser meget forkert ud. Kan du ikke komme med lidt detaljer om hvad du har gjort.


Skriv et svar til: Matematik C Ø1 s. 49 - HHX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.