Matematik

LIGNING

12. oktober 2010 af The_Eel (Slettet) - Niveau: C-niveau

er der nogen der kan hjælpe mig med denne ligning?

2x+3=6x-5
 

jeg ved hvad svaret er men ved ikke hvordan man regner det ud.

på forhånd tak...


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2010 af TheLost (Slettet)

se nedenfor...


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. oktober 2010 af TheLost (Slettet)

vent min fejl.. sorry

2*x+3=6*x-5 (=)

2x+8=6x (=)

4x= 8 (=)

8/4 = x = 2

det må du undskylde ;)


Svar #3
12. oktober 2010 af The_Eel (Slettet)

tusind tak :D


Svar #4
12. oktober 2010 af The_Eel (Slettet)

det kan godt være det er lid dumt, men hvad har du gjort mellem 2x+8=6x og 4x=8 ????

hvordan er 8 lige pludselig på den anden side af = tegnet ???


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. oktober 2010 af TheLost (Slettet)

fra 2x+8=6x til 4x=8 har jeg bare sagt minus 2x på begge sider af lighedstegnet... grunden til at 8 ligepludseligt står på den anden side er bare fordi jeg bedst kan li' at x står til venstre... det er bare mig der har byttet om, det må man altid gerne ;)

kan lige lave det uden at bytte om ;)

2x+8=6x (=)

8= 4x (=)

8/4 = x = 2

undskyld forvirringen ;)


Svar #6
12. oktober 2010 af The_Eel (Slettet)

tusind tak endnu en gang :D

til en anden gang ville det måske være en ide, at skrive hvad du gør mellem hvert resultat.

bare en tanke...

men tak :D


Skriv et svar til: LIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.