Matematik

hurtig hjæp

12. oktober 2010 af sillemusen123 (Slettet)

Hej kan i ikke lige hurtig svarer mig hvad denne opgave vil have jeg skal finde. Jeg ved ikke hvad de mener med bestem A, B, C, D, E. vil det sige jeg skal finder vinklerne eller sidelængden for hver trekant. Jeg vil bare høre dette. I skal ikke lave opgaven for mig, i skal bare svarer på mit spørgsmålet.
Tak på forhånd
Håber nogen kan hjælpe.
 

Bestem A, B, C, D, E, hvis du ved, de er vinkler i 5 forskellige retvinklede trekanter.
Cos A: 0,9848
Sin B: 0,8290
Cos C: 0, 8910
Sin D: 0, 5736
Tan E: 0, 4663
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2010 af miriam4 (Slettet)

Det er vinklerne du skal finde.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

Det er vinkelstørrelsen du skal finde

eks

tan v=1         v=45+n*180º=π/4+n*π


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er , som nævnt i #1 og #2, vinklerne, der skal findes. Man kender i hvert tilfælde cos, sin eller tan til vinklen. Oplysningen, at vinklerne er vinkler i 5 forskellige retvinklede trekanter benyttes derved, at man vælger den løsning i hvert tilfælde, der er mellem 0 og 90º, idet vinklen skal være spids.


Skriv et svar til: hurtig hjæp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.