Matematik

Finde arealet af en trekant

14. oktober 2010 af Skov91 (Slettet) - Niveau: A-niveau

I en trekant ABC kendes følgende størrelser:
a = 7
b =12 35º
∠C = 35 grader

Når jeg bruger T = ½*a*b*sinC

bliver det et meget mærkeligt tal = -17.984.

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. oktober 2010 af hvadmeddet (Slettet)

Sæt din lommeregner på grader i stedet for radianer, når det er det du vil bruge.


Svar #2
14. oktober 2010 af Skov91 (Slettet)

Hvordan sætter jeg den om til grader? :)

har fået det at vide fra min lærer en gang, men glemte det igen :/


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. oktober 2010 af hvadmeddet (Slettet)

På den regnemaskine fra Texas Instruments jeg havde var der en "mode"-knap man skulle trykke på, så kunne man ændre mellem grader og radianer.


Svar #4
14. oktober 2010 af Skov91 (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Finde arealet af en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.