Matematik

Tangent linje til F(x)=2e^x-3x p(0,f(0) )

22. oktober 2010 af kornmod (Slettet)

Heej folk jeg skal ved hjælp af blyantsmetode finde ligning for tangenten er der nogen der evt kan hjælpe er lidt på barbund nu når jeg ikke må bruge grafregner ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2010 af peter lind

Ligningen for tangenten i (x0, f(x0)) er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)


Skriv et svar til: Tangent linje til F(x)=2e^x-3x p(0,f(0) )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.