Matematik

Hjælp til lille potens regl!

27. oktober 2010 af DenAnonymeDreng (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis der nu står x3 + 5 = 32 er det så ikke noget med at (x3) så bliver 1? eller 0? please hjælp kan ikke huske :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2010 af chr42 (Slettet)

Nahrj!

x3=27 og så tager du den tredje rod for at finde x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2010 af peter lind

Nej. Det er der ikke. Flyt de 5 over på højre side


Svar #3
27. oktober 2010 af DenAnonymeDreng (Slettet)

kææææft jeg dum xD - sorry ;D er lidt træt giv mig en chance ;D


Svar #4
27. oktober 2010 af DenAnonymeDreng (Slettet)

Også lige de sidste hvis i gad: - hvis i kunne forklare hvordan man gør vil jeg værdsætte det utroligt meget! - jeg ville jo gerne lære det.. :s

Hvordan udregner jeg 5/5 til decimaltal? - er jeg gået helt forkert i byen hvis jeg tror det er 5/5 divideret med 100 = 0.01?

Hvordan udregner jeg 2 2/3 * 6?

Hvilke af tallene 2, 3, 5, 10, 20 er løsningen til uligheden 20 - x > 2x - 5

Hvis en af mine venner tilbyder mig 100 kr. hvis jeg kan gætte hvilket tal han gætter på fra 1-20 hvad er chancen så for at han tænker på:

større end 5 ___%

19 ___%

et kvadrattal ___%

et primtal ___%


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. oktober 2010 af chr42 (Slettet)

Har du en lommeregner ved hånden? Ellers kan du bruge Google.

Det bekymrer mig lidt, at du kan finde på at foreslå, at 100 er det samme som 1/100. Tror du ikke du skulle få lidt aftensmad, før du regner videre?

5/5 er det samme som 5:5, dvs. du skal finde ud af, hvor mange gange 5 går op i 5, så 5/5 =1


Svar #6
27. oktober 2010 af DenAnonymeDreng (Slettet)

Tihi, jeg har fået aftensmad nu, og det står vist klart for mig nu ;D - har jeg sgu nok altid vidst :=) men har siddet med en færdighedsregning ved hånden lige siden klokken 12 dut dut :s så det faktisk 8 ½ halv time, er lidt træt tror jeg snupper en pause nu.. men tak for det Lisa (:


Skriv et svar til: Hjælp til lille potens regl!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.