Matematik

rente

31. oktober 2010 af lialux (Slettet)

Jeg skal udregne at en opsparing er vokset til 107 377,98 på 14 år med en årlig rente på 3,4%.

Nogen som kan hjælpe med en formel, eller hvad man skal bruge for finde frem til dette?? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2010 af mathon

                                              Ko = 107 377,98·1,034-14


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. oktober 2010 af Krabasken (Slettet)

Formlen er

Kn = K0 * (1+r)n

-----------------

Kn = Indestående efter den n'te rentetilskrivning

K0 = Indestående fra start

r = rentefod   (= % / 100)

n = antal terminer

------------

Husk den - du får brug for den MANGE gange - ! ;-)


Svar #3
31. oktober 2010 af lialux (Slettet)

 Tusind tak! :-)


Skriv et svar til: rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.