Fysik

Enhed?

31. oktober 2010 af Smilehul (Slettet)

Nogen der kan fortælle mig hvilken enhed resultatet bliver i?

50g * 4,182 J/(g *°C) * 15,5 °C

det har noget at gøre med energi der bliver afgivet af det varme vand/ de varme vandmolekyler til det kolde vand.


Svar #1
31. oktober 2010 af Smilehul (Slettet)

= 3241,05 er resultatet.. :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2010 af Anxyous (Slettet)

 Joule.


Svar #3
31. oktober 2010 af Smilehul (Slettet)

Joule pr. ????  er du sikker :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2010 af mathon

             

        (50·4,182·15,5) • (g • J/(g·C) • C) = 3241,05 • J • (g/g ) • (C/C) = 3241,05 • J · 1 • 1 = 3241,05  J


Svar #5
31. oktober 2010 af Smilehul (Slettet)

Så svaret er altså = 3241,05 Joule eller hvad? :)


Svar #6
31. oktober 2010 af Smilehul (Slettet)

Okay super.. Tusind tak for hjælpen.. Kan i evt. også lige hjælpe med emnet hypotese, :D


Svar #7
31. oktober 2010 af Smilehul (Slettet)

Kan man godt sige følgende:

Vi kan altså konkludere at en hypotese skal indeholde alle variable, inden den passer/ kan bekæftes.

eller er det ikke rigtigt?


Skriv et svar til: Enhed?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.