Matematik

Binets model! HJÆLP+

01. november 2010 af sarah alberg (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal bevise binets model til min SRP opgave. Men jeg er helt på bar bund.
Er der evt. nogle der kunne hjælpe mig igang?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2010 af peter lind

Hvilken af binets modeller?


Svar #2
01. november 2010 af sarah alberg (Slettet)

Jeg har brug for hjælp til at lave Binets formel for det n'te led i fibonaccifølgen.

Dette skal foretages vha. et induktions bevis


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2010 af peter lind

Fibonacci tallene er givet ved Fn=Fn-1+Fn-2 med F1 = F2 = 1 Sæt n=1 og n=2 ind i formlen og vis at det giver 1. Antag dernæst at den gælder op til n. Brug dernæst formlen ovenfor til at bevise at den også gælder for n+1


Svar #4
14. november 2010 af sarah alberg (Slettet)

 tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: Binets model! HJÆLP+

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.