Matematik

Hjælp til matematik!!!

05. november 2010 af signeeeee (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?
På forhånd tak :-D

Vedhæftet fil: image201011040001.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2010 af ramme2 (Slettet)

Det er ikke nemt at se.

y= 31,5*0,887t    y= 19

19 = 31,5*0,887t

(19/31,5) = 0,887t

log(19/31,5) = t log 0,887     logaritmen tages på begge sider af lighedstegnet. Eksponenten t sættes uden for logaritmetegnet. Derefter isoleres tiden t


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2010 af Imprafir (Slettet)

Til den a) kan du bruge solve til at finde t.

solve(19=31,5-0887^t,t)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:beregning_18.doc

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2010 af PeterValberg

se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:opgave3002.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Opgaven har kørt i mange tråde i dette forum gennem årene. Se f.eks. https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=905063#905073


Svar #6
05. november 2010 af signeeeee (Slettet)

 årh mange tak skal i alle have :-D


Svar #7
05. november 2010 af signeeeee (Slettet)

 Nåe undskyld, havde ikke rigtigt ledt efter den :-) men så ved jeg det til en anden gang


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. november 2010 af ramme2 (Slettet)

#5   Det er korrekt. Hvis trådene navngives bedre, bliver de også nemmere at finde, når de skal genbruges.


Brugbart svar (0)

Svar #9
05. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#8

Jeg søgte efter "blancheret" i trådenes tekst, ikke bare deres overskrifter, og fik 4 sider med resultater.


Svar #10
05. november 2010 af signeeeee (Slettet)

 Nåe, det skal jeg nok huske til en anden gang:-D tak!


Skriv et svar til: Hjælp til matematik!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.