Fysik

hjælp til at løse fysik opgave

09. november 2010 af 215 (Slettet)

.. Jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal løse denne opgave.. nogen som kunne hjælpe mig.. ? 

Vedhæftet fil: opgsve.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2010 af peter lind

x = vox*t

y = -½gt2+v0yt+s0

s0 er afhængig af valgt koordinatsystem. Regner du fra jorden er det 8m, er det fra taget er det 0


Svar #2
09. november 2010 af 215 (Slettet)

 helt specifikt... hvordan vil du have at jeg løser a)...


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2010 af peter lind

sæt t = 1sek i ligningerne i #1


Svar #4
09. november 2010 af 215 (Slettet)

 i begge eller i x = v_ox * t ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2010 af peter lind

I begge


Skriv et svar til: hjælp til at løse fysik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.