Matematik

Mat rumfang haster..

10. november 2010 af annahansen2 (Slettet)

Hvordan finder jeg rumfanget af en centicube?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2010 af PeterValberg

V = længde × bredde × højde = 1 × 1 × 1 = 1 cm3

deraf navnet centicube :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
10. november 2010 af annahansen2 (Slettet)

Tusinde tak :) har du mod på et andet mat spg?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2010 af PeterValberg

Ja, du spørger bare løs :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Mat rumfang haster..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.