Matematik

Hej kan nogen hjælpe med differentialregning?

19. november 2010 af Wrap (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre i opgaven, så jeg håber at der er nogen derude som kan vejlede mig igennem den her opgave. Jeg har vedhæftet en word-fil med opgaven. På forhånd tak. Håber at du kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2010 af mathon

                               h(x) = 4/(1+e-x)

                               h '(x) = 4·(-1/(1+e-x))2) · (1+e-x) ' = (-4/(1+e-x))2 · (-e-x) = 4e-x/(1+e-x))2


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2010 af mathon

                                        u = u(x) = 1+e-x

                                        u ' = 0+e-x·(-1) = -e-x

                                        h(x) = 4/u

                                        h '(x) = 4·(-1/u2) · u ' = (-4/(1+e-x)2) · (-e-x) = 4e-x/(1+e-x)2


Skriv et svar til: Hej kan nogen hjælpe med differentialregning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.