Matematik

Afledt funktion

22. november 2010 af physgas (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der evt. lige kan give et lille hint eller forklare mig hvordan jeg finder den afledte funktion af disse to:

f(x)=√x(3-2x)

og

g(x)=-3x^2 √x


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Brug formlen for den afledede af et produkt:

(f(x)g(x))' = f'(x)g(x) + f(x)g'(x)


Svar #2
22. november 2010 af physgas (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Afledt funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.