Matematik

funktioner

23. november 2010 af Smulan (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x)=2ex ska beräknas för f´(-2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2010 af mathon

                 f '(x) = 2·ex                                     funktionen er lig med sin deriverede

                 f '(-2) = 2·e-2


Svar #2
23. november 2010 af Smulan (Slettet)

 e-2 blir det 0.135 eller tar jag fel på miniräknaren då?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2010 af mathon

er OK


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.