Fysik

formel..

25. november 2010 af sabinebp1993 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvilken formel fruger man når den sker en faceovergang. kan huske at man bruger : deltaE = M*c*dentaT når der IKKE sker en faceovergang?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2010 af Anxyous (Slettet)

Så bruger du E = Lf * m eller E = Ls * m hvor Lf og Ls er hhv. fordampnings- og smeltevarme for stoffet.


Skriv et svar til: formel..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.