Matematik

antallet af kaniner

29. november 2010 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej med jer, er i tvivl om denne opgave

b) Hvor mange kaniner er der et havlt år senere?

Vi får følgende opløsninger givet

Et isoleret område uden kaniner, udsættes der nogle få kaniner
Antallet af kaniner i området t måneder senere beskrives ved modellen

K(t) = 1200 / 1 + 100 * e^-0,68 * t

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2010 af Yow! (Slettet)

hvor mange måneder går der på et halvt år??? sæt det på t's plads og wupti..... opgaven er beregnet...


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Beregn K(6) . Et halvt år = 6 måneder.


Svar #3
29. november 2010 af studerende20 (Slettet)

ja er jeg klar over.. men kan bare ikke få det til at give 466 som er resultatet :s


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. november 2010 af Yow! (Slettet)

#3:
det var ikke det du skrev i #0...  -_-

du har sikkert glemt parentes....

K(6) = 1200 / (1+100*e^-0,68*6 <=>   K(6) = 445,973


Svar #5
29. november 2010 af studerende20 (Slettet)

åh ja tak, det var derfor jeg ikke kunne få det til at passe .. tak skal du have :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. november 2010 af Yow! (Slettet)

selv tak... :-)


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. november 2010 af YoungSlowy (Slettet)

#3

Du mener resultatet er 446 og ikke 466?

Se #4 ;)


Svar #8
29. november 2010 af studerende20 (Slettet)

ja hov en fejl..
Forresten er lige kommet i tvivl igen

Når jeg skal beregne K ' (3) så skal jeg vel ikke bare sætte det ind på t ' s plads ?


Brugbart svar (0)

Svar #9
29. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#8

Jo, du kan indsætte t = 3 i udtrykket for K'(t) .


Svar #10
29. november 2010 af studerende20 (Slettet)

nej kan ikke lige passe.. svaret er 54 , og det er andet giver kun 23.. hmm


Brugbart svar (0)

Svar #11
29. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#10

Du skal jo først beregne K'(t), og så indsætte den relevante værdi for t i dette udtryk.


Skriv et svar til: antallet af kaniner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.