Matematik

Tangent med bestemt hældningskoefficient

05. december 2010 af fiffinut (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Har tilføjet en fil, håber i kan hjælpe :)

Vedhæftet fil: Hjælp mat1.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
05. december 2010 af goathunter (Slettet)

du kommer frem til 2e2x - 2 = 0 og skal bare isolere x.. man kan omskrive ligningen til e2x=1 dvs. 2x=ln(1)=0 så x=0


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. december 2010 af peter lind

Divider med 2 og flyt det resulterende 1 tal over på højre side. Tag dernæst logaritmen på begge sider af lighedstegnet.


Svar #3
05. december 2010 af fiffinut (Slettet)

Tak for svarene.. :) vil det sige at der ikke findes en tangent med hældningskoefficient -1 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2010 af peter lind

Det er der og i 31 står der for hvilken x-værdi det sker.


Skriv et svar til: Tangent med bestemt hældningskoefficient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.