Matematik

kg om til L?

05. december 2010 af cecilied34 (Slettet)

Hej.

Er der nogen der kan fortælle mig, hvordan man regner kg om til L? (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2010 af mathon

det kan man ikke
da
             kg er en masseenhed
og
             L er en volumenenhed

             m = V·ρ                                      (ρ = massefylde)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2010 af fiffinut (Slettet)

Hvis der tales om vand er 1 L = 1 Kg


Svar #3
05. december 2010 af cecilied34 (Slettet)

Det gør der - det skulle jeg nok have skrevet.

Tak for svaret (:


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2010 af mathon

       1 L ≠ 1 kg

men
               1 L vand har massen 1 kg


Skriv et svar til: kg om til L?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.