Matematik

Stykkevis lineære funktion - graph

05. december 2010 af kroggh (Slettet) - Niveau: B-niveau

 100.000:
(100.000-34.000)*0,4+110.400=26.400 skal der betales i skat

200.000:
(200.000-34.000)*0,40=66400 skal der betales i skat

500.000:
0,6*500.000-75600=224.400
(500.000-310.000)*0,6+110.400=224.400 skal der betales i skat

Hvordan tegner jeg denne stykkevis lineære funktion i graph?


Skriv et svar til: Stykkevis lineære funktion - graph

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.