Matematik

Giv et eksempel på hvordan en virksomhed kan bruge en omkostningsfunktion, en prisfunktion og en omsætningsfunktion til at optimere virksomhedens indtjening.

08. december 2010 af rn1992 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Giv et eksempel på hvordan en virksomhed kan bruge en omkostningsfunktion, en prisfunktion og en omsætningsfunktion til at optimere virksomhedens indtjening. Forklar hvad der sker, og hvordan du bruger matematikken i eksemplet.


Det forventes at du her kommer ind på følgende:

Hvordan hænger prisfunktionen og omsætningsfunktionen sammen? Hvordan omkostningsfunktionen og omsætningsfunktionen ligger implicit i overskudsfunktionen. Hvorhenne er det at du får brug for at finde den afledte funktion, og hvad fortæller den afledte funktion dig? Kan du gå mere i dybden, så gør det 

Vores lærer har givet os følgende opgave for. men syntes ikke selv han har været inde på de følgende emner, og ved ærlig talt ikke hvad jeg skal skrive om følgende. 

Nogen som kan fortælle lidt om ovenstående punkter. det vil være til stor hjælp :)

På forhånd tak, René.


Skriv et svar til: Giv et eksempel på hvordan en virksomhed kan bruge en omkostningsfunktion, en prisfunktion og en omsætningsfunktion til at optimere virksomhedens indtjening.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.