Matematik
Beregn kurveintrgralet
08. december 2010 af
P.L. (Slettet)
Givet:
f(x,y) = 2 • x • y • ln(x)
Vi definerer herefter vektorfeltet G(x,y) = (f(x,y), f(x,y)) og kurven L med parameterfremstillingen s(t) = (et, 1) og 0< t <1
Opg: Beregn kurveintrgralet ∫L G • ds:
∫L G • ds = ∫01 ( (2 • et • 1 • ln(et) • et) + (2 • et • 1 • ln(et) • 0) )
∫01 2t • e2t + 0 = < 2t • 1/2 e2t >01 = 2 • 1 • 1/2 e2•1 - 0 = e2
Facit siger dog at det skal give 1/2 • e2 + 1/2, Hvordan det? kan slet slet ikke se det ;(
Skriv et svar til: Beregn kurveintrgralet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
