Kemi

pH beregning - alluminium chlorid

11. december 2010 af exutu (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kan hjælp med denne opgave:?

en opløsning af aluminium chlorid titrees med NaOH. Beregn ved hvilken pH Al(OH)3(s) begynder at udfældes.

Følgende oplysninger er givet:

C(Al3+)=0.0775M, Ksp(Al(OH)3)=3.71*10^-33

Ud over det kan jeg oplyse at:

Starts pH≈3 (3.00286), og Alumminum chlorid kan antages at være diprot  med Ka1=1.29*10^-5 og Ka2=5.01*10^-10

(Brugt til at udregne starts pH)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2018 af Simon354 (Slettet)

bump


Skriv et svar til: pH beregning - alluminium chlorid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.