Kemi

molarmasse - i flere betydninger

14. december 2010 af Tinerahbaeck (Slettet) - Niveau: C-niveau

 ”M” kan både stå for den fysiske størrelse. ”molar masse” for enheden ”Molær” og ”mega”, der betyder 10^6. Hvad står ”M” for i de fire eksempler?

 </o:p>

M = 15,9994 g/mol</o:p>

 </o:p>

c =    m</o:p>

      --------</o:p>

      M*V</o:p>

 </o:p>

C = 0,40 M</o:p>

 </o:p>

M = 30 Mton</o:p>”M” kan både stå for den fysiske størrelse. ”molar masse” for enheden ”Molær” og ”mega”, der betyder 10^6. Hvad står ”M” for i de fire eksempler?

 </o:p>

M = 15,9994 g/mol</o:p>

 </o:p>

c =    m</o:p>

      --------</o:p>

      M*V</o:p>

 </o:p>

C = 0,40 M</o:p>

 </o:p>

M = 30 Mton

 

???

</o:p>


Svar #1
14. december 2010 af Tinerahbaeck (Slettet)

 Det er en fejl det står der to gange :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2010 af khemisto (Slettet)

Har du evt. selv en ide om hvad der er hvad? Giv et bud og jeg skal straks hjælpe dig :)


Svar #3
14. december 2010 af Tinerahbaeck (Slettet)

 C = 0,40 Molær

M = 15,9994 g/mol  ... det er den molare masse

M = 30 Mton... det er "mega"

c =    m</o:p>

      --------</o:p>

      M*V   .....   det er den fysiske størrelse


Svar #4
14. december 2010 af Tinerahbaeck (Slettet)

 er det rigtigt ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. december 2010 af khemisto (Slettet)

Sorry det sene svar. Har haft travlt med srp :)

Jep, se du kan godt når bare du prøver :)


Skriv et svar til: molarmasse - i flere betydninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.