Matematik

svært mat bevis

14. december 2010 af absoultly (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen som kan hjælpe mig og skrive det fulde bevis af denne her:

VIS AT F’’=K^2 * f(x)
har løsningen

f(x)=c1*e^(-kx) + c2 * e^(kx)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt funktionen f(x) i differentialligningen og eftervis, at den passer.


Svar #2
15. december 2010 af absoultly (Slettet)

hvad kalder man en funktion der er differentieret to gange?

kalder man den dobbeltdifferentialligningen eller kalder man den bare en differentialligning


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2010 af mathon

                den anden afledede


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2010 af Chinchill (Slettet)

2. ordens differentialligning.


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2010 af mathon

eftervisning:

                                f '(x) = -k·c1·e-kx + k·c2·ekx

                                                                                                f(x)
                                f ''(x) = k2·c1·e-kx + k2·c2·ekx  = k2(c1·e-kx + c2 * ekx) = k2·f(x)


Svar #6
15. december 2010 af absoultly (Slettet)

 men er det hele beviset??? 

skal man ikke også bevise, at det er den eneste løsning eller hvordan?


Skriv et svar til: svært mat bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.