Matematik

HJÆLP! fra rumfang til litter?xD

15. december 2010 af cille272 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

  jeg sidder her og laver noget matematik, og jeg er simpelthen gået HELT i stå, håber i kan hjælp HURTIGST muligt:)

det er et let spørgsmål men hjernen er gået helt ned !:D

hvordan regner man fra rumfang til litter? det er 77,558 der skal omskrives til litter :)
 


Svar #1
15. december 2010 af cille272 (Slettet)

 liter*


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2010 af mette48 (Slettet)

1 liter=1 dm3=1000cm3

1m3=1000 liter


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2010 af Brateslaav (Slettet)

Afhænger lidt af, hvilken enhed du har at gøre med.


Svar #4
15. december 2010 af cille272 (Slettet)

 cm :D


Svar #5
15. december 2010 af cille272 (Slettet)

 eller? det ved jeg ikke helt, der står kun at man skal beregne resultatet ud af rumfang om til liter?:p


Brugbart svar (1)

Svar #6
15. december 2010 af NikolajTheGenious (Slettet)

til hver 1000cm³ du har som dit ciffer du skal have regnet om, kan du sige at du har én liter.

F.eks.

Har du 7500cm³ kan det blive lavet om til 7,5 liter

hovedregel:

1000cm³ = 1 Liter. 

husk det.


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. december 2010 af mette48 (Slettet)

Hvordan er du kommet til tallet 77,558?

Har du indsat nogle mål?

Hvilken enhed var der på disse?


Skriv et svar til: HJÆLP! fra rumfang til litter?xD

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.