Fysik

HVAD ER C_vand i denne formel E_vand=m_vand*C_vand*ΔT

16. december 2010 af danedude (Slettet) - Niveau: B-niveau

HVAD ER C_vand i denne formel E_vand=m_vand*C_vand*ΔT? håber i kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2010 af mette48 (Slettet)

sikkert varmefylden for vand

lidt flere oplysninger om formelen ville være en fordel


Svar #2
16. december 2010 af danedude (Slettet)

tak mate ja du har ret ved ikke hvad jeg tænkte det ellers var :)


Skriv et svar til: HVAD ER C_vand i denne formel E_vand=m_vand*C_vand*ΔT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.