Matematik

Er det rigtigt?

27. december 2010 af pige24 (Slettet)

Lise sætter 2000 kr ind på en rente på 12% per år.Renten tilskrives en gang om året.

Hvor meget står der på Lises bankbog efter 3 år, hvis hun lader alle pengene stå uden at hæve renterne.

2000(1+0,12)^3=2809,856 kr

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. december 2010 af LouieChristensen (Slettet)

Jeg ville regne det sådan her, er ikke helt sikker men:

2000 * 12 / 365 = 65,75 kr. så har du fundet du ud af hvad renten er hvert år.. men du skulle finde ud af hvad beløbet skulle være hver tredje, så du ganger 65,75 med 3. og det er = 197,26 kr.

Sådan ville jeg regne det ud, men det sku sikkert forkert, der er så mange kloge matmatikere herinde så mon ikke de har en anden teori haha ;)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. december 2010 af LouieChristensen (Slettet)

Undskyld misforstod opgaven... har fundet ud af hvordan man skulle have gjort nu men skal gå nu haha, kan vise dig det senere hvis ikke en anden har regnet det ud først..

Men skal ud og spise nu haha.. sorry


Brugbart svar (2)

Svar #3
27. december 2010 af mathon

#0
er helt rigtig  :-)


Svar #4
27. december 2010 af pige24 (Slettet)

Tak begge to.Louie, du gjorde dit bedste.

God ferie og nytår, når vi når dertil.


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. december 2010 af LouieChristensen (Slettet)

Haha, jaja jeg er ikke den skarpeste i skuffen til matematik, men det prøver jeg jo at rette op på, på de her sider haha ;D

Jeg skal nok blive god en dag... Haha ;D


Svar #6
27. december 2010 af pige24 (Slettet)

Du er da dygtig til matematik allerede.Men man kan altid blive, bedre og det gælder for alles vedkommende.Bare man gør sit bedste skal det nok gå.

Jeg bruger også studieportalen, for at blive bedre til fagene.Man bliver faktisk meget dygtig,når man hjælper andre.

God aften til dig.


Brugbart svar (1)

Svar #7
27. december 2010 af LouieChristensen (Slettet)

Det faktisk rigtigt, jeg er blevet utrolig bedre til alle fag..

Har altid haft det svært i skolen. Jeg kiggede efter andre i klassen og kunne ikke følge med, det blev så ved med at forsætte indtil 7 klasse hvor jeg simpelthen havde fået de dårligste karakterer, og nu hvor jeg har brugt studieportalen og matematikfessor så er jeg blevet utrolig meget bedre, sluttede juleferien med mine årskarakterer på et gennemsnit af 10,8 (: - hvilket var det bedste resultat i klassen og ingen troede jeg ville kunne præstere det..

Mne yndlingsfag som står mig tættest er biologi, fysik kemi, og matematik selvom matematikken ikke står helt klart for mig endnu, men jeg klør på og det vil jeg blive ved med, det skrider fremad så jeg er vældig stolt over at jeg ikke blev ved med at være "kopimaskinen" i skolen og faktisk er blevet en topelev, hæhæ ;)

Godt nytår! (:
 


Svar #8
27. december 2010 af pige24 (Slettet)

Med hensyn til matematik.Bare opret nogle indlæg, det behøver ikke være lektier, det kunne også være ting du ville øve dig på.

Prøv også at ta" et kig på frividen.dk der er også nogle rigtig gode videoer.Også på folkeskoleniveau.


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. december 2010 af LouieChristensen (Slettet)

Jeg prøver frividen, ja det har jeg også overvejet (:


Skriv et svar til: Er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.