Matematik

Hastighed.

05. januar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Et 10km løb gennemføres på 50minutter.Hvad er gennemsnitsfarten?

Den giver 12km/t men hvordan det?

TAK PÅ FORHÅND.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2011 af mathon

    gennemsnitsfarten
                                           Vm = (10 km) /(5/6 h) = 10·(6/5) (km/h) = 12 km/h


Svar #2
05. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Tak Mathon.


Skriv et svar til: Hastighed.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.