Matematik

integral regning ved blyatnsmetoden

06. januar 2011 af kornmod (Slettet)

integral med 2 for oven og o for neden x^2 dx hvordan regner man den ud i hånden jeg ved at x^2 må have noget at gøre med 1/3x^3+c

det skulle gerne give 8/3 i følge ti men nu skal jeg have regnet den ud i hånden


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2011 af mathon

                     02 x2dx = [(1/3)x3]02  =  (1/3)·23 - (1/3)·03  =  (8/3)


Skriv et svar til: integral regning ved blyatnsmetoden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.