Matematik

Isolering af R i keglestubformlen

08. januar 2011 af Bootstrap (Slettet) - Niveau: C-niveau

Så kommer det helt store spørgsmål:

Isolering af R i keglestubformlen, bliver pludselig meget kompliceret.

V=(1/3)*pi*h*(R2+r2+R*r)

Jeg får det til:

R=2*((3*V)/(7pi*h))1/2

Men er dette korrekt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

Hva' me' denne her?

R^2 + rR + r^2 = 3V/πh

R^2 + rR +r^2 - 3V / π*h = 0

R = r / 2 + √((r^2) / 4 + 3V / (π*h))

R = r/2 + √((r^2)/4 + 3V/(π*h))


 


Skriv et svar til: Isolering af R i keglestubformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.