Kemi

Bestemmelse af saltindhold i havvand

09. januar 2011 af PoulJ (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej!

Skal lave en opgave i kemi, og har problemer med at få opgaven begyndt.. har vedhæftet et dokument med oplysninger blandt andet mine 2 resultater.. 

så her er mit spørgsmål, hvordan skal jeg begynde opgaven? (se første spørgsmål)

1. Beregn stofmængden af tilsat sølvnitrat ved ækvivalenspunktet.

Vedhæftet fil: Kemi teori.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2011 af datguy (Slettet)

 Stofmængden N=c*V

hvor c=0.100 mol/L

og V er gennemsnitsværdien af din tiltrering i liter, ved mit forsøg var V=0.01565 L

ses i skolen imorgen <3


Skriv et svar til: Bestemmelse af saltindhold i havvand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.