Kemi

Forholdet mellem kobber og svovl

10. januar 2011 af 123Emilie (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej folkens.

Jeg er igang med en kemirapport hvor jeg skal beregne stofmængden af svovl i det dannede sulfid
(Hint: Anvend massen af det ukendte sulfid og massen af kobber).

Jeg er usikker på hvad jeg skal, men har lavet noget:

CuS
(63,55 + 32,07) = 95,62
n = 0,576/95,62 = 0,006024

CuS2
(63,55 + 2 * 32,07) = 127,69
n = 0,576/127,69 = 0,004511

Er jeg på vej til det rigtige? Og hvis det er rigtige beregninger hvad er forholdet så?


På forhånd tak.


Skriv et svar til: Forholdet mellem kobber og svovl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.