Kemi

S8 molekyle

11. januar 2011 af exutu (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg har fået følgende spørgsmål stillet:

Svovl, S8, findes i naturen som to polymorfe former, monoklin og orthorhombisk. For omdannelsen:
S8(monoklin) → S8(orthorhombisk)
kendes følgende thermodynamiske data: ΔH° = −440 J/mol og ΔS° = −1,2 J/(K mol). (a) Beregn omdannelsestemperaturen. (b) hvilken polymorf er stabil ved T = 100 °C.

Og er lidt i tvivl om b'eren. Egentlig synes jeg at den så let nok ud men får det til at give den forkerte form når jeg regner det ud (har facit)

Hvad får i den til?


Svar #1
11. januar 2011 af exutu (Slettet)

Ser min fejl...bare glem det...havde glemt at omregne fra grader til kelvin (xD)


Skriv et svar til: S8 molekyle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.