Matematik

formel for omregning af cirkel

11. januar 2011 af markus18 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

når jeg kun har arealet af cirkel hvordan omskriver jeg så formel så jeg kan finde omkreds?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

 Arealet af en cirkel er givet ved A = r2 * π

Derfra kan du så finde radius / diameter.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2011 af YoungSlowy (Slettet)

π * d = O

Pi * diameter = omkreds


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. januar 2011 af mathon

                        Omk = 2·√(π·A)


Skriv et svar til: formel for omregning af cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.