Matematik

hjælp hurtig matematik

18. januar 2011 af ninjaa (Slettet)

 en får 100 kr, gæt i hvilke måned, han er født.

hvad er sandsynlighedfor at :

1. man gætter forkert:______________
2.han er født i 2. halvår:____________
3. han er født i en måned, som begynder med j: _________

_______________________________________________

hvor mange gange de fik  0   1   2   3   4     5    6
hvor mange (per)s             6   4   6   8   10   4   2

1. hvor mange deltog  30     
2. typetallet: ____________
3. hvor mange fik mindre end 4: _________
4. middeltallet: ______________
5. hvor mange fik højere end gennemsnittet: __________
______________________________________________

3a-( 5a-2b)= _____________
_______________________________________________
3x+4= 106 = ___________
_______________________________________________
6(a + 3b) -4a =__________
_______________________________________________
3/7 af 210 = ___________
_______________________________________________


 



 


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2011 af KimT.T. (Slettet)

1. 11/12

2. 1/2

3. 1/4

2. 4

3. 24

4. 3

5. ((6*0)+(4*1)+(6*2)+(8*3)+(10*4)+(4*5)+(2*6))/40 = 2,8 (gennemsnit). 24 fik højere end gennemsnit.

3a-(5a-2b) = -2a+2b

3x+4=106 ⇔ x=34

6(a+3b)-4a = 2a+18b

3/7 af 210 = 3*210/7 = 90 


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. januar 2011 af KimT.T. (Slettet)

 #0

Rettelse: der var 40 der deltog i prøven


Svar #3
18. januar 2011 af ninjaa (Slettet)

 mange tak


Skriv et svar til: hjælp hurtig matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.