Matematik

Rentedage (Nogle som vil rette?)

18. januar 2011 af molve (Slettet) - Niveau: 8. klasse

a) 1/7 - 1/12 = 150     b) 1/5 - 16/8 = -105     c) 1/6 - 13/9 = -102     d) 15/1 - 15/7 = -180     e) 6/9 - 1/11 = -55    

f) 24/12 - 7/4 = 257


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

a) er korrekt, de øvrige er forkerte. Man finder normalt ikke et negativt antal rentedage. Tæl først måneder, og dernæst dage i den sidste måned.


Skriv et svar til: Rentedage (Nogle som vil rette?)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.