Matematik

der er ingen der hjælper miiig :?

25. januar 2011 af larak (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 hej det er måske næsten den samme spørgsmål men hvordan forlænger man en brøk 1/2= ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man ganger tæller og nævner med det samme tal.

Prøv i øvrigt at finde en overskrift til opgaven, der bedre beskriver problemet i opgaven, i stedet for dette intetsigende "der er ingen der hjælper miiig".


Svar #2
25. januar 2011 af larak (Slettet)

 ved det godt .:) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvorfor opretter du så en tråd, når du kender svaret i forvejen?


Svar #4
25. januar 2011 af larak (Slettet)

 anders hvad mener du med gang med det samme tal :? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Man forlænger en brøk med et tal ved at gange (multiplicere) tæller og nævner med det samme tal.

Eksempel: forlæng brøken 1/2 med 3:

1/2 = (1·3)/(2·3) = 3/6


Svar #6
25. januar 2011 af larak (Slettet)

 ok tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: der er ingen der hjælper miiig :?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.