Matematik

benytte modellen og fordoblingskonstant

27. januar 2011 af tøsebarnet91 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 
hejsa

hvordan ville i gøre dette?

Vedhæftet fil: opg 4.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2011 af mathon

                       

                                             2 = aX2

                                             ln(2) = ln(a)·X2

                                             X2 = ln(2)/ln(a)                    fordoblingskonstanten


Skriv et svar til: benytte modellen og fordoblingskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.