Matematik

eksponentielle funktioner

27. januar 2011 af Xman1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hvordan kommer man igang med opgaven ?

Opgaven er vedhæftet ! 

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2011 af NejTilSvampe

 a = 12000

find  f(10)


Svar #2
27. januar 2011 af Xman1 (Slettet)

 skal jeg bruge logaritme ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2011 af NejTilSvampe

 nej du skal bare sætte 10 ind på t's plads.


Svar #4
27. januar 2011 af Xman1 (Slettet)

dvs:

f(10)=12000*0,98^10

men hvad skal jeg gøre for at finde svaret ?:/ det er der jeg går i stå.


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. januar 2011 af NejTilSvampe

 tast det ind på din lommeregner.


Svar #6
27. januar 2011 af Xman1 (Slettet)

Okay har gjort og svaret er fundet. Takker :)


Svar #7
27. januar 2011 af Xman1 (Slettet)

 Jeg har lige et spørgsmål til.

Hvad skal jeg gøre, for at bestemme hvor mange timer der er gået siden start, når der er 8000 Kg ikke-færdigraffineret sukker tilbage?


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. januar 2011 af NejTilSvampe

 løs ligningen  f(t) = 8000  mht. t


Skriv et svar til: eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.