Matematik

HURTIG HJÆLP!

03. februar 2011 af Ronaldiinho - Niveau: C-niveau

Hej folkens - har en matematik aflevering til imorgen; jeg er desværre helt Lost!

Hvis jeg vedhæfter opgaven, vil I såå hjælpe mig?

TAAK PÅ FORHÅND - HÅBER I VIL SVARER TILBAGE

(Den Karakter jeg får kommer til, at stå på min karakter-blad) ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2011 af aanalt (Slettet)

Du kunne måske har begyndt lidt tidligere.... 

- Lad os se om vi kan gøre noget ved det.. 


Svar #2
03. februar 2011 af Ronaldiinho

Okay jeg sætter den ind som billed - Det vil tage mig 2min


Svar #3
03. februar 2011 af Ronaldiinho

Her er opgaven :D

Vedhæftet fil:IMG_3157.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. februar 2011 af Duffy

Det var dog rigtig nok en ordentlig masse opgaver lige på fladerebet til i MORGEN.

God fornøjelse med NATTE-ARBEJDET . . . :-S


Svar #5
04. februar 2011 af Ronaldiinho

#4 Ja; men hvis du ikke vil hjælpe så lad dog være med at skrive ind på indlægget .. :D


Brugbart svar (1)

Svar #6
04. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Du skal nok lave eksponentiel regression på tabellens data, og så bruge den funde forskrift til at løse de resterende spørgsmål i opgaven.


Svar #7
04. februar 2011 af Ronaldiinho

Okay; jeg har lavet en Plot. Skal jeg så lave en forkskrift for udviklingen..

(-altså ved at vælge nogle x og y værdier + er det ligemget hvilke jeg vælger?


Brugbart svar (1)

Svar #8
04. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Jeg foreslog at lave regression. Deri indgår alle tabellens data.


Svar #9
04. februar 2011 af Ronaldiinho

Den har jeg lavet; det er mere bagefter, jeg går helt i stå.. ):


Brugbart svar (1)

Svar #10
04. februar 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

1. Åbn excel. I første kolonne skriver du tidsangivelserne. I anden kolonne ved siden af, skriver du de tilhørende alkoholværdier.

Marker begge kolonner og tryk på graf-ikonet -> XY-punkt -> Næste, næste næste, udfør. Der skulle gerne komme en graf frem med en masse punkter.

2. Marker tallene fra t = 5 til t = 40. Graf-ikon -> XY-punkt -> næste, næste næste, udfør. Ny graf kommer frem. Højreklik på et punkt -> tilføj tendenslinje -> eksponentiel. Flueben i "angiv ligning i diagram" samt "vis korrelationskoefficient" eller R2 eller hvad fuck den hedder. Hvis R2 ligger meget tæt på 1 kan du konkludere, at det med god tilnærmelse er en eksponentielt voksende funktion som funktion af tiden.

3. Nemmest ville være at gentage 2) bare med tallene fra t = 0 til t = 40. Angiv ligning i diagram = der har du forskriften.

4. f(x) = b*a^x er den form som den eksponentielle funktion er på. T2 = log2 / loga

5. f(x) = 1,50 isoler x

6. Beregn f(14)

7. Beskriv hvad du ser i tallene. Hvad sker der pludseligt?

God fornøjelse.


Svar #11
04. februar 2011 af Ronaldiinho

TAAAAAAK! DU HAR REDET MIT LIV!! :D

Skal lige prøve mig frem :D


Skriv et svar til: HURTIG HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.