Matematik

hælningen - matematik

06. februar 2011 af Lipase (Slettet) - Niveau: C-niveau

a= (5-1) / (-9-7)

<=>

a= 4 / (-16)

<=>

a = -(1/8)   <-- Er det rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Nej der er det ikke, men hvis du forkorter brøken 4/(-16) helt ud, sådan så det kommer til at hedde:

a=-(1/4) er det rigtigt :D


Svar #2
06. februar 2011 af Lipase (Slettet)

 okay tak


Svar #3
06. februar 2011 af Lipase (Slettet)

Punkterne: A(-2,5) , B (9,-3)

sætning : (y2-y1) / (x2-x1

udregning: a = (5-(-3)) / (-2-9) <=> a= 8 / (-11) <=> ___ <-- Hvad skal jeg her  


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. februar 2011 af mathon

nu behøver du ikke oprette flere tråde
magen til
www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx


Svar #5
06. februar 2011 af Lipase (Slettet)

 Ville bare se om jeg havde forstået det


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Du skal bytte rundt på tallene.
Når der står A(-2,5) , B(9,-3)
(y2-y1)/(x2-x1)
Så er A(x1,y1) og B er (x2,y2).
Du skal derfor skrive: ((-3)-5)/(9-(-2)) <=> a=(-8)/11 :D


Svar #7
06. februar 2011 af Lipase (Slettet)

 Ser det her rigtigt ud.


Svar #8
06. februar 2011 af Lipase (Slettet)

 Ser det her rigtigt ud.


Svar #9
06. februar 2011 af Lipase (Slettet)

 Her er den vedhæftede fil. 

ser det rigtigt ud


Brugbart svar (0)

Svar #10
06. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Hvis jeg var dig ville jeg skrive udfor f.eks. opgave 3) hvilke punkter det er du arbejder med. Det kan være lidt svært at se hvilke punkter det er nemlig.
Jeg ville skrive: A(-2,5), B(9,-3) og så min udregning.
Men altså jeg ville bytte om på tallene i udregningen i opgave 3), jeg skrev udregningen tidligere.
Når der står A(-2,5) , B(9,-3)
(y2-y1)/(x2-x1)
Så er A(x1,y1) og B er (x2,y2).
Du skal derfor skrive: ((-3)-5)/(9-(-2)) <=> a=(-8)/11
Men ellers ser det fint nok ud synes jeg :D
 


Svar #11
06. februar 2011 af Lipase (Slettet)

 Fint nok. 

Men den måde jeg har bestemt a, er rigtig? Troede jeg var heelt galt på den.


Brugbart svar (0)

Svar #12
06. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

nej nej den er god nok :)


Svar #13
06. februar 2011 af Lipase (Slettet)

 Kunne du hjælpe mig med den her opgave?

Vedhæftet fil:Matematik - 516.pdf

Svar #14
06. februar 2011 af Lipase (Slettet)

 Hvis man ikke kan læse pdf

Vedhæftet fil:billede 516.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #15
06. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Må du anvende computerprogrammer som GeoGebra til dine opgaver??


Svar #16
06. februar 2011 af Lipase (Slettet)

 Jeg bruger et program ved navn Geometer, hvis du kender det. GeoGebra kender jeg ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #17
06. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Hmm, nej det kender jeg ikke.

Nåh men jeg har lige tegnet linjerne for dig.

Vedhæftet fil:Doc3.docx

Svar #18
06. februar 2011 af Lipase (Slettet)

 Har du gjort det i et program? wow. 

Kan ikke rigtig se, hvordan du har tegnet linjen n. Det eneste man for at er at den skærer i y-aksen (0,-3).


Brugbart svar (0)

Svar #19
06. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Jeps:) det er i GeoGebra du kan downloade det gratis fra nettet: :P

Ja n skærer i (0,-3) men der står i opgaven at den er parallel med m :D Så på den måde kan jeg konstruere n ved de to oplysninger:)


Svar #20
06. februar 2011 af Lipase (Slettet)

 Så du konstruerede det udfra GeoGebra? 

Kan man godt få programet til mac? 


Forrige 1 2 Næste

Der er 25 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.