Matematik

spidse vinkel mat

14. februar 2011 af leiflink (Slettet)

Undersøg om vektorerne a, b og c udspænder en terning. Find desuden den spidse vinkel, som to indvendige diagonaler danner, når
a = 4,3,0
b = -3,4,0
c = 0,0,5

jeg har fundet ud af at vinklerne er 90 og siderne er lige lange, altså det danner en terning. jeg ved ikke hvordan man vil finde den spidse vinkel
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er samme opgave som i den tidligere tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=813665 , hvor der er givet udførlig hjælp. Gå tilbage til den anden tråd og formuler, hvad du ikke forstår i svarene.


Skriv et svar til: spidse vinkel mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.