Tysk

Tysk hurtigt hjælp!

21. februar 2011 af enstorbolle (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej guys! Har brug for hjælp, kan I hjælpe mig lidt på vej?

Når jeg skal sige: Eleverne er seje, er det så:

1. Der Schülers sind cool

Når jeg skal sige: Han begynder i en nye klasse, er det så:

2. Er beginnt im neu Klasse

Passer det, hvis ikke kan I hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2011 af MariaDahl (Slettet)

1. Die Schüler sind cool.

2. Er beginnt in einen neuen Klasse.


Svar #2
21. februar 2011 af enstorbolle (Slettet)

Hvorfor Die Schüler, når det er hankøn nominativ?


Svar #3
21. februar 2011 af enstorbolle (Slettet)

Glem det, det er flertal :)


Svar #4
21. februar 2011 af enstorbolle (Slettet)

Kan du forklare 2, forstår ikke, hvorfor du har skrevet in einen neuen Klasse...


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. februar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Er beginnt in einen  einer ( "in" styrer her dativ = hvor begynder han?)    neuen Klasse


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. februar 2011 af MariaDahl (Slettet)

+ at der er "bevægelse"? ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. februar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Ti MariaDahl

"Beginnen" udtrykker ikke en bevægelse eller retning mod et mål. Man befinder sig på et bestemmt sted og begynder der et eller andet. 

Er beginnt, in einer ( hvor = dativ) Bäckerei als Lehrling (zu arbeiten).  Er hat jetzt damit begonnen,  regelmäßig in eine (hvorhen = akkusativ) Sauna zu gehen.


Skriv et svar til: Tysk hurtigt hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.