Matematik

marmelade 1 L (HASTER!)

27. februar 2011 af NemesisTheCounter (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 sidder her med en opgave hvor de skriver:

undersøg om en spand med marmelade, kan indeholde 1 L marmelade.

ligningen til V (rumfang), er pi*36*9,8

men vi ved ikke om svaret på opgaven er ligningens svar, eller om vi er helt galt på den. 

HJÆLP!

på forhånd tak =3


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Omregn spandens rumfang i Liter. Hvis spandens rumfang er større end eller lig med 1 L, kan marmeladen indeholdes i spanden.


Svar #2
27. februar 2011 af NemesisTheCounter (Slettet)

 så er det her jeg tænker på, hvad er 1 L? 

Spandens rumfang er på 1107,792 cm3. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Benyt, at 1dm3 = 1L , og 1 dm = 10cm , så (1dm)3 = (10cm)3 = 1000cm3


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. juni 2014 af RONALD0 (Slettet)

Du har vel ikke opaven liggende derhjemme, endu? 


Skriv et svar til: marmelade 1 L (HASTER!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.