Matematik

Logistik: Beregning af den optimale ordrestørrelse

03. marts 2011 af Miss-Lang (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kan hjælpe?  :s

Beregning af den optimale ordrestørrelse

Årlig efterspørgsel = 4000 m^2

Indkøbspris pr. m^2 = 50 kr.

Ordreomkostning = 600 kr./ordre

Lageromkostninger (lagerrente pr. enhed) = 10 % p.a.


Skriv et svar til: Logistik: Beregning af den optimale ordrestørrelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.