Matematik

radius

14. marts 2011 af omii1234 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Tegn en cirkel med radius 4,5 cm. 

Beregn cirklens omkreds og areal

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2011 af BrainChild (Slettet)

find formel for en cirkel på nettet


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2011 af StartPS (Slettet)

Radius er en ret linie fra centrum til cirklens periferi, dvs. det er halvdelen af diameteren.

O = 2*pi*r = pi*d , hvor

r er radius

og d er diameteren

A = pi*r2


Skriv et svar til: radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.