Matematik

Hvilket rumfang er størst-Hvordan regner man det ud? hjælp!

17. marts 2011 af Yasminlilleto (Slettet)

Jeg sidder og er total lost i en opgave i matematik. 

Der står sådan: Hvilket rumfang er størst?

0,07kubikmeter,  58 kubikdecimeter, eller 35240 kubikcentimeter

Hvordan finder jeg ud af hvilket rumfang der er størst?? :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2011 af Moderatoren

Slå op i din formelsamling og find ud af forholdet mellem kubikmeter, decimeter og centimeter.


Svar #2
17. marts 2011 af Yasminlilleto (Slettet)

 Sådan en har jeg ikke ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2011 af Moderatoren


Svar #4
17. marts 2011 af Yasminlilleto (Slettet)

Jeg forstår ikke lige helt den der formelsamling xD 

Nogen der kan forklar det med ord :D


Svar #5
17. marts 2011 af Yasminlilleto (Slettet)

 Nogen der gider det haster virkeligt ! :D


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. marts 2011 af Moderatoren

Når:

Kubikmeter = 1

er

Kubikdecimeter = 1000

og

Kubikcentimeter = 1000000


Svar #7
17. marts 2011 af Yasminlilleto (Slettet)

 ...Så hvad er det helt præcist jeg skal gøre..?


Svar #8
17. marts 2011 af Yasminlilleto (Slettet)

 Nogen der gider at hjælpe ;D


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. marts 2011 af mette48 (Slettet)

0,07kubikmeter, 58 kubikdecimeter, eller 35240 kubikcentimeter

1 m =10 dm ⇒ (1m)3= (10 dm)3 =1000 dm3

0,07kubikmeter=0,07*1000 dm3

1 cm = 0,1 dm ⇒ (1 cm)3=(0,1dm)3=0,001 dm3

35240 kubikcentimeter = 35240*0,001 dm3

Sammenlign de tre mål, når de er regnet om til dm3


Skriv et svar til: Hvilket rumfang er størst-Hvordan regner man det ud? hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.