Matematik

hurtigt hjællppp !! :)

22. marts 2011 af thruth (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej jeg har et spørgsmål som lyder således:

funktionen f(x) = b* x^a opfylder, at

f(32) = 402 og f(243) = 603

bestem tallene a og b?

hvordan gør jeg det ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2011 af NICE11 (Slettet)

.


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2011 af NICE11 (Slettet)

 Hov!!!!

Mener: 

b=201

a=0,2


Svar #3
22. marts 2011 af thruth (Slettet)

hvordan får du det til det... hvad er det du gør??


Skriv et svar til: hurtigt hjællppp !! :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.